2015-10-09 06:00

2015-10-09 06:00

Dra in på kultur och nöjen

LANDSTINGET:

Landstinget i Värmland går på knäna och sjukvårdpersonal hotas av uppsägning...

Vi avsätter skattepengar till friskvård, sjukvård och förebyggande hälsovård. Men kultur – var platsar det in? Jo, under rubriken nöjen. Och om jag har ansträngd ekonomi, vad får jag då minska på? Jo, mina utgifter för nöjen...

Hur mycket lägger landstinget ut på konst, musik och inte minst Värmlands museum? Dags för en öppen redovisning!

Undrande skattebetalare

Landstinget i Värmland går på knäna och sjukvårdpersonal hotas av uppsägning...

Vi avsätter skattepengar till friskvård, sjukvård och förebyggande hälsovård. Men kultur – var platsar det in? Jo, under rubriken nöjen. Och om jag har ansträngd ekonomi, vad får jag då minska på? Jo, mina utgifter för nöjen...

Hur mycket lägger landstinget ut på konst, musik och inte minst Värmlands museum? Dags för en öppen redovisning!

Undrande skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.