2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Undringar om framtiden

FLYKTINGAR:

Kan någon förklara hur en finanssituation med ”tomma lador” ska kunna tillgodose behov av bostäder, utbildning, arbete och sjukvård för de tusental som nu kommer som flyktingar? De människor som anländer kommer inte själva att kunna bidra under lång tid.

Ett plus ett blir två?

Kan någon förklara hur en finanssituation med ”tomma lador” ska kunna tillgodose behov av bostäder, utbildning, arbete och sjukvård för de tusental som nu kommer som flyktingar? De människor som anländer kommer inte själva att kunna bidra under lång tid.

Ett plus ett blir två?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.