2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Svårt att få kontakt

TIDNINGSTJÄNST:

Tidningstjänst gör för det mesta ett utmärkt jobb med tidningen i brevlådan tidigt på morgonen. Ibland blir det fel och det får man acceptera men varför inte leverera tidningen som missats dagen därpå? Har anmält de senaste felen, två gånger under augusti–oktober i Hagfors, via felanmälan på nätet, men aldrig fått ett svar och aldrig att den missade tidningen kommer nästa dag.

Tidningslös

Tidningstjänst gör för det mesta ett utmärkt jobb med tidningen i brevlådan tidigt på morgonen. Ibland blir det fel och det får man acceptera men varför inte leverera tidningen som missats dagen därpå? Har anmält de senaste felen, två gånger under augusti–oktober i Hagfors, via felanmälan på nätet, men aldrig fått ett svar och aldrig att den missade tidningen kommer nästa dag.

Tidningslös

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.