2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Skär i administrationen

Landstinget:

Landstinget ska säga upp flera hundra tjänster inom sjukvården. Är det inte dags att även börja skära i den administrativa delen av landstinget? De har ju höga löner, så det blir snart stora sparbelopp om man skär bland dem. Då kan man behålla personalen på golvet.

Lilla jag

Landstinget ska säga upp flera hundra tjänster inom sjukvården. Är det inte dags att även börja skära i den administrativa delen av landstinget? De har ju höga löner, så det blir snart stora sparbelopp om man skär bland dem. Då kan man behålla personalen på golvet.

Lilla jag

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.