2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Semester hos ledningen?

KONSUM VÄRMLAND:

Under året har Konsum Värmland fått kritik i flera frågor som har gällt reklam och priser med mera. Klas Olsson har svarat med i huvudsak ett mantra om stolthet över deras verksamhet och så vidare.

De senaste veckorna har det fortsatt att publiceras insändare, men arken Klas Olsson eller någon annan i Konsum Värmlands ledning har bemött denna kritik. Är detta medvetet, eller vågar inte ledningen föra en debatt via media?

Efterfrågar insyn

Under året har Konsum Värmland fått kritik i flera frågor som har gällt reklam och priser med mera. Klas Olsson har svarat med i huvudsak ett mantra om stolthet över deras verksamhet och så vidare.

De senaste veckorna har det fortsatt att publiceras insändare, men arken Klas Olsson eller någon annan i Konsum Värmlands ledning har bemött denna kritik. Är detta medvetet, eller vågar inte ledningen föra en debatt via media?

Efterfrågar insyn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.