2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

På väg att bli en bananrepublik

SVERIGE:

Jag läser i NWT 6/10 att 400 tjänster ska bantas bort inom landstinget då det måste sparas. I Torsby kommun ska Vitsands brandförsvar kraftigt försämras. Tåg har inte tid att stanna på landsbygdens hållplatser, medan det införs automatiska höjningar på drivmedelsskatter. Det tyder på ett fattigt land!

Men Karlstad ska ordna en campingplats för personer som inte är svenska medborgare. Kommunhuset på Drottninggatan ska bli asylboende. Ett 60-tal ska anställas för att klara flyktingströmmen och Edsvallaskolan blir nytt flyktingboende.

Media driver agendan som politiker skyndar sig att utöva! Något är i dag oerhört fel med landet Sverige! Det är på god väg att bli en bananrepublik och väldigt få verkar ens fundera på vad som händer. Om immigranter ockuperar privat egendom kan ingen göra något åt det hela! Fundera på vad som händer om du som svensk gör det utomlands.

Jag anser att Sverige och dess medborgare ska gå först! Visst ska vi hjälpa andra, men inte på nivåer som förstör vårt land, och den gränsen har vi med råge passerat. Det har blivit någon form av masspsykos där det ska tyckas si och så! Samtidigt växer SD för varje månad, något som inte alls förvånar mig!

Pastorn

Jag läser i NWT 6/10 att 400 tjänster ska bantas bort inom landstinget då det måste sparas. I Torsby kommun ska Vitsands brandförsvar kraftigt försämras. Tåg har inte tid att stanna på landsbygdens hållplatser, medan det införs automatiska höjningar på drivmedelsskatter. Det tyder på ett fattigt land!

Men Karlstad ska ordna en campingplats för personer som inte är svenska medborgare. Kommunhuset på Drottninggatan ska bli asylboende. Ett 60-tal ska anställas för att klara flyktingströmmen och Edsvallaskolan blir nytt flyktingboende.

Media driver agendan som politiker skyndar sig att utöva! Något är i dag oerhört fel med landet Sverige! Det är på god väg att bli en bananrepublik och väldigt få verkar ens fundera på vad som händer. Om immigranter ockuperar privat egendom kan ingen göra något åt det hela! Fundera på vad som händer om du som svensk gör det utomlands.

Jag anser att Sverige och dess medborgare ska gå först! Visst ska vi hjälpa andra, men inte på nivåer som förstör vårt land, och den gränsen har vi med råge passerat. Det har blivit någon form av masspsykos där det ska tyckas si och så! Samtidigt växer SD för varje månad, något som inte alls förvånar mig!

Pastorn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.