2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Fattar inte att krögarna skrev på

UTESERVERINGAR:

Jag fattar inte att restaurangerna gick med på ett avtal med Karlstads kommun som medför nedmontering av uteserveringarna varje höst och uppmontering varje vår, när de investerade i så gedigna byggen. Jag, och säkert flera med mig, trodde att dessa skulle vara permanenta.

Gosigge

Jag fattar inte att restaurangerna gick med på ett avtal med Karlstads kommun som medför nedmontering av uteserveringarna varje höst och uppmontering varje vår, när de investerade i så gedigna byggen. Jag, och säkert flera med mig, trodde att dessa skulle vara permanenta.

Gosigge

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.