2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Fängelse åt immigranterna

SAMHÄLLE:

Varför inte upplåta alla våra fängelser till immigranterna? Här finns utmärkta lokaliteter med gym, badbassänger, datorer, TV, spel, gratis mat och kläder, fri psykiatrisk vård, läkar- och tandvård med mera. Fångarna kan släppas ut. De gör inte mer skada ute i samhället än de gör inne i fängelserna, där de till stor del ägnar sig åt uppbyggnad av kriminella nätverk et cetera.

Ett tokigt förslag, tycker ni. Det är inte tokigare än den invandringspolitik vi nu ser.

Pragmatiker

Varför inte upplåta alla våra fängelser till immigranterna? Här finns utmärkta lokaliteter med gym, badbassänger, datorer, TV, spel, gratis mat och kläder, fri psykiatrisk vård, läkar- och tandvård med mera. Fångarna kan släppas ut. De gör inte mer skada ute i samhället än de gör inne i fängelserna, där de till stor del ägnar sig åt uppbyggnad av kriminella nätverk et cetera.

Ett tokigt förslag, tycker ni. Det är inte tokigare än den invandringspolitik vi nu ser.

Pragmatiker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.