2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

En eloge till akutpersonalen

VÅRD:

Jag fick själv nyligen uppsöka akuten då jag blev sjuk. Besöket tog nio timmar varav åtta var ren väntan, men jag måste ge personalen en stor eloge för deras arbete. Tur vi har dem till skillnad från personalen i landstingshuset!

Varför i hela friden kopplas inte dessa verksamheter ifrån varandra så att vården får sköta sitt medan de andra kan hålla på med sitt. Det handlar om våra liv! Vi betalar skatt för att kunna få denna vård, så låt då de som innehar kompetens för det här också sköta om det – från grunden!

Har administratörerna själva tänkt på att sänka sina egen löner och/eller rent av ställa sina tjänster till förfogande? Det skulle säkert bli många tjänster kvar inom sjukvården endast genom denna handling!

Fru Söder

Jag fick själv nyligen uppsöka akuten då jag blev sjuk. Besöket tog nio timmar varav åtta var ren väntan, men jag måste ge personalen en stor eloge för deras arbete. Tur vi har dem till skillnad från personalen i landstingshuset!

Varför i hela friden kopplas inte dessa verksamheter ifrån varandra så att vården får sköta sitt medan de andra kan hålla på med sitt. Det handlar om våra liv! Vi betalar skatt för att kunna få denna vård, så låt då de som innehar kompetens för det här också sköta om det – från grunden!

Har administratörerna själva tänkt på att sänka sina egen löner och/eller rent av ställa sina tjänster till förfogande? Det skulle säkert bli många tjänster kvar inom sjukvården endast genom denna handling!

Fru Söder

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.