2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Snuskiga och skräniga nätter

SUNNE:

Vi är många föräldrar som sitter uppe med våra barn på nätterna på grund av högljudda bilar och fulla, skrikiga personer samt folk som kastar flaskor och står mitt i gatan och pissar mitt framför alla fönster.

Våra oroliga små knattar vaknar mitt i natten och är rädda på grund av att Långgatan vibrerar och låter som ett tredje världskrig. Hur kan en någorlunda vuxen människa låta bli att visa respekt för små barn?

Jag hoppas att ni snubblar framstupa över era nerdragna byxor där ni står där och pissar mitt i gatan!

Sömnlös

Vi är många föräldrar som sitter uppe med våra barn på nätterna på grund av högljudda bilar och fulla, skrikiga personer samt folk som kastar flaskor och står mitt i gatan och pissar mitt framför alla fönster.

Våra oroliga små knattar vaknar mitt i natten och är rädda på grund av att Långgatan vibrerar och låter som ett tredje världskrig. Hur kan en någorlunda vuxen människa låta bli att visa respekt för små barn?

Jag hoppas att ni snubblar framstupa över era nerdragna byxor där ni står där och pissar mitt i gatan!

Sömnlös

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.