2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Föregå med gott exempel

TRAFIK:

Svar till signaturen Yrkeschaufför (NWT 2/10):

Den hastighet som står på skyltarna är den maximalt tillåtna. Man får köra långsammare om man vill och ingen dör av det. Det borde du veta. Det är den som har bråttom som måste vara försiktig. Inte heller yrkeschaufförer får bryta regler för hastigheter och omkörningar, vilket dock många yrkeschaufförer gör. Reglerna gäller för alla och yrkeschaufförer borde föregå med gott exempel, inte skriva idiotiska insändare.

Sofie Lind

Svar till signaturen Yrkeschaufför (NWT 2/10):

Den hastighet som står på skyltarna är den maximalt tillåtna. Man får köra långsammare om man vill och ingen dör av det. Det borde du veta. Det är den som har bråttom som måste vara försiktig. Inte heller yrkeschaufförer får bryta regler för hastigheter och omkörningar, vilket dock många yrkeschaufförer gör. Reglerna gäller för alla och yrkeschaufförer borde föregå med gott exempel, inte skriva idiotiska insändare.

Sofie Lind

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.