2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Flyktingar måste bo i mögelskola

EDSVALLA:

Hur kan politikerna i Karlstads kommun öppna Edsvallaskolan som flyktingboende? Skolan stängdes ju på grund av mögelangrepp... Eleverna var i skolan högst åtta timmar om dagen, de asylsökande ska bo där dygnet runt...

Har de inte rätt att bo i en sund miljö? Inget har åtgärdats sedan skolan stängdes eftersom en upprustning ansågs alltför kostsam.

Vart tog möglet vägen...?

Undrande Edsvallabo

Hur kan politikerna i Karlstads kommun öppna Edsvallaskolan som flyktingboende? Skolan stängdes ju på grund av mögelangrepp... Eleverna var i skolan högst åtta timmar om dagen, de asylsökande ska bo där dygnet runt...

Har de inte rätt att bo i en sund miljö? Inget har åtgärdats sedan skolan stängdes eftersom en upprustning ansågs alltför kostsam.

Vart tog möglet vägen...?

Undrande Edsvallabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.