2015-10-07 06:00

2015-10-07 06:00

Att kommunen friskriver sigfrån ansvar är upprörande

TORSBY: Skadade får skylla sig själva

Det är med förvåning och bestörtning som jag tar emot Torsby kommuns friskrivning för alla olyckor som har inträffat utanför Frykenhallen. Felparkerande bilister som rusat ut på gångbanan och vilsna fotgängare har helt sig själva att skylla genom att har varit ouppmärksamma på den nya kantstenen.

Varför har i så fall nu satts upp ett hinder på fel sida av gatan och fattats beslut om att vitmåla kantstenen?

Det borde inte detta ha gjorts från början. Och ännu finns inga varningsskyltar om hög kant, för att undvika att krossa knän, näsben och tänder.

L K

Det är med förvåning och bestörtning som jag tar emot Torsby kommuns friskrivning för alla olyckor som har inträffat utanför Frykenhallen. Felparkerande bilister som rusat ut på gångbanan och vilsna fotgängare har helt sig själva att skylla genom att har varit ouppmärksamma på den nya kantstenen.

Varför har i så fall nu satts upp ett hinder på fel sida av gatan och fattats beslut om att vitmåla kantstenen?

Det borde inte detta ha gjorts från början. Och ännu finns inga varningsskyltar om hög kant, för att undvika att krossa knän, näsben och tänder.

L K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.