2015-10-06 06:00

2015-10-06 06:00

Socialdemokraterna inser inte vad demokrati innebär

TORSBY KOMMUN: Beslut om försämringar för Vitsand

Angående försämringen av Vitsands brandförsvar:

Först och främst vill jag ge en stor eloge till Berit Johansson för hennes engagemang mot den beslutade försämringen av brandkåren i Vitsand. Lite imponerad är jag dock av att en nämnd inom Torsby kommun kan vara så snabb att ta beslut – det blev klart bara någon timme före första protestmötet, men det brann väl bildligt talat i knutarna...

I den information som kommunen delar med sig av läser jag följande: ”Invånarnas synpunkter är ett viktigt led i den demokratiska processen.”

Jag vill göra ett tillägg där som lyder så här: ”Detta gäller icke personer boende inom Vitsands brandförsvarsområde!”

Jag trodde i min enfald att en socialdemokratiskt styrd kommun visste vad demokrati innebar, men tji fick jag!

Fast tack vare Gustav Olsson (M) och Moderaterna, som har en helt annan syn på detta beslut, så finns det hopp. Alltså, gissa vart min röst går i nästa val...

Numera blå!

Angående försämringen av Vitsands brandförsvar:

Först och främst vill jag ge en stor eloge till Berit Johansson för hennes engagemang mot den beslutade försämringen av brandkåren i Vitsand. Lite imponerad är jag dock av att en nämnd inom Torsby kommun kan vara så snabb att ta beslut – det blev klart bara någon timme före första protestmötet, men det brann väl bildligt talat i knutarna...

I den information som kommunen delar med sig av läser jag följande: ”Invånarnas synpunkter är ett viktigt led i den demokratiska processen.”

Jag vill göra ett tillägg där som lyder så här: ”Detta gäller icke personer boende inom Vitsands brandförsvarsområde!”

Jag trodde i min enfald att en socialdemokratiskt styrd kommun visste vad demokrati innebar, men tji fick jag!

Fast tack vare Gustav Olsson (M) och Moderaterna, som har en helt annan syn på detta beslut, så finns det hopp. Alltså, gissa vart min röst går i nästa val...

Numera blå!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.