2015-10-06 06:00

2015-10-06 06:00

Qbik-Mallbacken 13–0

FOTBOLL”Mångårig ledare för ungdomsfotboll”

”Vad vore Mallbacken utan Qbik?” stod det i en rubrik i NWT 30/9.

Detta ger anledning till reflektioner om hur det står till med de båda föreningarnas ungdomsverksamhet.

Av en artikel i samma tidning framgår att Värmlands fotbollförbund vid uttagning till en distriktslagssamling för flickor födda 2000 inte hittat någon från Mallbacken, under det att Qbik bidrar med 13 flickor. Tidigare uttagningar under året visar likartad skillnad mellan de båda föreningarnas deltagare i ungdomsfotbollen i Värmland.

Har Mallbacken med glorian runt sitt A-lag glömt bort ungdomarna?

Vad säger sponsorer som värnar om ungdomsfotbollen?

Detta ger anledning till reflektioner om hur det står till med de båda föreningarnas ungdomsverksamhet.

Av en artikel i samma tidning framgår att Värmlands fotbollförbund vid uttagning till en distriktslagssamling för flickor födda 2000 inte hittat någon från Mallbacken, under det att Qbik bidrar med 13 flickor. Tidigare uttagningar under året visar likartad skillnad mellan de båda föreningarnas deltagare i ungdomsfotbollen i Värmland.

Har Mallbacken med glorian runt sitt A-lag glömt bort ungdomarna?

Vad säger sponsorer som värnar om ungdomsfotbollen?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.