2015-10-06 06:00

2015-10-06 06:00

Låg trafikmoral utanför dagiset

KARLSTAD:

Många föräldrar kommer med bil när de ska lämna sina barn till Gruvlyckans dagis. Tyvärr är några av dem sämre med att parkera bilen där. Det finns nio platser för besökare och nio hyrda platser. Ändå ska de parkera där. Ibland mellan två hyrplatser, ibland med två hjul på dessa och en bit ute på vägen. Och tomgångskörning, och så står vissa även en bit inpå på cykelvägen där barnen kommer med god fart och knappt tar sig förbi...

Jag har kontaktat dagiset, men det har tyvärr inte hänt något.

Också cyklist

Många föräldrar kommer med bil när de ska lämna sina barn till Gruvlyckans dagis. Tyvärr är några av dem sämre med att parkera bilen där. Det finns nio platser för besökare och nio hyrda platser. Ändå ska de parkera där. Ibland mellan två hyrplatser, ibland med två hjul på dessa och en bit ute på vägen. Och tomgångskörning, och så står vissa även en bit inpå på cykelvägen där barnen kommer med god fart och knappt tar sig förbi...

Jag har kontaktat dagiset, men det har tyvärr inte hänt något.

Också cyklist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.