2015-10-05 06:00

2015-10-05 06:00

Nästa uppgift:integrationen

HJÄLPSAMHET:

Det är roligt att en stor majoritet svenskar visar vilja att hjälpa flyktingar och att det även syns ibland NWT:s insändare. Den tysta majoriteten hörs nu och gör allt från att skänka leksaker till att arbeta som volontärer och erbjuda tillfälliga boenden för dem som flyr från krig och andra fasor – de visar i handling vad medmänsklighet innebär.

Nu tar vi nästa steg och driver på integrationen också!

Sören

Det är roligt att en stor majoritet svenskar visar vilja att hjälpa flyktingar och att det även syns ibland NWT:s insändare. Den tysta majoriteten hörs nu och gör allt från att skänka leksaker till att arbeta som volontärer och erbjuda tillfälliga boenden för dem som flyr från krig och andra fasor – de visar i handling vad medmänsklighet innebär.

Nu tar vi nästa steg och driver på integrationen också!

Sören

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.