2015-10-05 06:00

2015-10-05 06:00

Fel med en campingplats

KARLSTAD:

Karlstads kommun bör ta lärdom av misstaget i Malmö där de har fått en mindre kåkstad mitt i stan med cirka 400 tiggare. Kommunen försöker att få bort denna fricamping men misslyckas.

Den planerade tremånaderscampingen i Karlstad kommer inte att upphöra efter tre månader. Vem ska ordna det lagom till jul och smällkalla vintern? Tiggarantalet kommer snarare att öka och permanentas genom detta förslag vilket även blåögda politiker borde förstå.

Skattebetalare

Karlstads kommun bör ta lärdom av misstaget i Malmö där de har fått en mindre kåkstad mitt i stan med cirka 400 tiggare. Kommunen försöker att få bort denna fricamping men misslyckas.

Den planerade tremånaderscampingen i Karlstad kommer inte att upphöra efter tre månader. Vem ska ordna det lagom till jul och smällkalla vintern? Tiggarantalet kommer snarare att öka och permanentas genom detta förslag vilket även blåögda politiker borde förstå.

Skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.