2015-10-03 06:00

2015-10-03 06:00

Vargen dödar människor

HAT:

Vargen är ett fint djur, brukar folk säga. Men jag hatar varg, den dödar hundar och människor, rådjur och älgar.

Jag tycker att det är onödigt med så mycket varg. Man vågar ju knappt gå ut i skogen längre. Jag tycker att det ska vara vargjakt precis som älgjakt.

W M

13 år

Vargen är ett fint djur, brukar folk säga. Men jag hatar varg, den dödar hundar och människor, rådjur och älgar.

Jag tycker att det är onödigt med så mycket varg. Man vågar ju knappt gå ut i skogen längre. Jag tycker att det ska vara vargjakt precis som älgjakt.

W M

13 år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.