2015-10-02 06:00

2015-10-02 06:00

Många kör för långsamt

TRAFIK:

Till alla er som är ute med bilen och tittar mer på omgivningen än på vägen: håll hastigheten och kör inte i 30 km/tim under. Det är inte de som kör fort som skapar olyckorna utan ni som hindrar annan trafik som håller laglig hastighet. Stanna hemma eller ta färdtjänst nästa gång ni ska ut i trafiken, så slipper det bli irritation på vägarna!

Yrkeschaufför

Till alla er som är ute med bilen och tittar mer på omgivningen än på vägen: håll hastigheten och kör inte i 30 km/tim under. Det är inte de som kör fort som skapar olyckorna utan ni som hindrar annan trafik som håller laglig hastighet. Stanna hemma eller ta färdtjänst nästa gång ni ska ut i trafiken, så slipper det bli irritation på vägarna!

Yrkeschaufför

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.