2015-10-01 06:00

2015-10-01 06:00

Ingen städning för sköterskorna

SUNNE KOMMUN:

Svar till signaturen ??? (NWT 28/9):

Sunne kommuns sjuksköterskor/distriktssköterskor har en uppdragsbeskrivning för sitt arbete och där står ingenting om städning. Sjuksköterskorna har egna expeditioner och utifrån hur dessa används gör vi ibland lokala överenskommelser.

Flera yrkesgrupper i kommunen städar sina egna kontor vilket även gäller några sjuksköterskor som inte använder sitt kontor för att ta emot besökare. Har du synpunkter eller frågor hör gärna av dig så kan jag förklara närmare.

Ann-Katrin Nilsson

Verksamhetschef vård och omsorg

Svar till signaturen ??? (NWT 28/9):

Sunne kommuns sjuksköterskor/distriktssköterskor har en uppdragsbeskrivning för sitt arbete och där står ingenting om städning. Sjuksköterskorna har egna expeditioner och utifrån hur dessa används gör vi ibland lokala överenskommelser.

Flera yrkesgrupper i kommunen städar sina egna kontor vilket även gäller några sjuksköterskor som inte använder sitt kontor för att ta emot besökare. Har du synpunkter eller frågor hör gärna av dig så kan jag förklara närmare.

Ann-Katrin Nilsson

Verksamhetschef vård och omsorg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.