2015-09-30 06:00

2015-09-30 06:00

Vill inte ha några tiggare

KARLSTAD:

Svar till signaturen Roffe (NWT 28/9):

Jag håller helt med om det du skriver. För övrigt finns det ju redan såna här läger. Exempelvis på den stora ödetomten bakom NWT-komplexet. Där är det snart som på Skutberget i högsäsong, kan man se från cykelvägen.

Bort med tiggeriet/människohandel

Svar till signaturen Roffe (NWT 28/9):

Jag håller helt med om det du skriver. För övrigt finns det ju redan såna här läger. Exempelvis på den stora ödetomten bakom NWT-komplexet. Där är det snart som på Skutberget i högsäsong, kan man se från cykelvägen.

Bort med tiggeriet/människohandel

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.