2015-09-30 06:00

2015-09-30 06:00

Löfven utpekas som värmlänning

LÖFTESRIK:

Vi har en statsminister som sägs komma från Norrland, men jag misstänker att han är värmlänning: han ”lôver och lôver” som en värmlänning...

Först var det att inte förändra rot och rut, inte höja drivmedelsskatterna och att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i Europa 2020. Nu senast har han lovat att Sverige ska se till att 60 miljoner fattiga i världen får ordnade vatten- och avloppssystem till en kostnad av 20 miljarder kronor. Det är enligt Löfvén för övrigt ingen kostnad utan en investering. Enligt statsministern ska Sida ordna detta.

Man blir lite fundersam när det så sent som för ett år sedan påstods vara tomt i våra lador!

BIM

Vi har en statsminister som sägs komma från Norrland, men jag misstänker att han är värmlänning: han ”lôver och lôver” som en värmlänning...

Först var det att inte förändra rot och rut, inte höja drivmedelsskatterna och att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i Europa 2020. Nu senast har han lovat att Sverige ska se till att 60 miljoner fattiga i världen får ordnade vatten- och avloppssystem till en kostnad av 20 miljarder kronor. Det är enligt Löfvén för övrigt ingen kostnad utan en investering. Enligt statsministern ska Sida ordna detta.

Man blir lite fundersam när det så sent som för ett år sedan påstods vara tomt i våra lador!

BIM

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.