2015-09-30 06:00

2015-09-30 06:00

Hycklande reaktioner om Lundsberg

SKOLA:

Varför är det ingen av alla ni som har skrivit insändare och ondgjort er över det ena och det andra om Lundsbergs skola som nu gör sig hörd och säger att vad bra, nu gör ni ju rätt, nu när skolan stängt av två elever.

Nej, nu passar det inte att yttra sig, det är bara när drevet går som det känns bra för er... Usch för sådant hyckleri!

Förälder till student 2012

Varför är det ingen av alla ni som har skrivit insändare och ondgjort er över det ena och det andra om Lundsbergs skola som nu gör sig hörd och säger att vad bra, nu gör ni ju rätt, nu när skolan stängt av två elever.

Nej, nu passar det inte att yttra sig, det är bara när drevet går som det känns bra för er... Usch för sådant hyckleri!

Förälder till student 2012

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.