2015-09-29 06:00

2015-09-29 06:00

Kontrollen dålig bland fotgängare

TRAFIK:

Nu snart är måttet rågat för gående i Karlstad och deras övergångsställen, som de passerar med blicken nere i mobilen utan någon koll på bilisterna. Som fotgängare är du ansvarig för att ha ögonkontakt med mig.

Nästa gång gör jag det jag får – tutar vid fara, så att din uppmärksamhet riktas på bilarna. Det är för din egen skull.

Gunilla Segerman

Nu snart är måttet rågat för gående i Karlstad och deras övergångsställen, som de passerar med blicken nere i mobilen utan någon koll på bilisterna. Som fotgängare är du ansvarig för att ha ögonkontakt med mig.

Nästa gång gör jag det jag får – tutar vid fara, så att din uppmärksamhet riktas på bilarna. Det är för din egen skull.

Gunilla Segerman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.