2015-09-29 06:00

2015-09-29 06:00

Ett föredöme i mottagande

FLYKTINGAR:

En stor eloge till alla Molkomsbor som har ställt upp på ett fantastiskt sätt för flyktingarna som anlänt till Graningeskolan. Ni är ett föredöme för vad som kan åstadkommas när vi går samman och hjälps åt och lägger våra rädslor och fördomar åt sidan.

Mycken kraft, styrka och medmänsklighet ryms bland invånarna i Molkom!

Hoppfull

En stor eloge till alla Molkomsbor som har ställt upp på ett fantastiskt sätt för flyktingarna som anlänt till Graningeskolan. Ni är ett föredöme för vad som kan åstadkommas när vi går samman och hjälps åt och lägger våra rädslor och fördomar åt sidan.

Mycken kraft, styrka och medmänsklighet ryms bland invånarna i Molkom!

Hoppfull

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.