2015-09-28 06:00

2015-09-28 06:00

Tvingas även att städa toaletter

SKÖTERSKOR:

I Sunne kommun får sjuksköterskorna inte bara dammsuga och torka golven på kontoren utan också städa personaltoaletterna. Det upplevs som ett resursslöseri och tar tid från kontakt med patienter och anhöriga.

I hela Sverige talas det om att det fattas sjuksköterskor. Gäller inte det i Sunne? Är det så det är tänkt med legitimerad personal och skattepengarna?

???

I Sunne kommun får sjuksköterskorna inte bara dammsuga och torka golven på kontoren utan också städa personaltoaletterna. Det upplevs som ett resursslöseri och tar tid från kontakt med patienter och anhöriga.

I hela Sverige talas det om att det fattas sjuksköterskor. Gäller inte det i Sunne? Är det så det är tänkt med legitimerad personal och skattepengarna?

???

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.