2015-09-28 06:00

2015-09-28 06:00

Regeringen ger olika besked...

KÄRNKRAFT:

Det är svårt att förstå att kärnkraft i Iran kan vara en ljusglimt, som utrikesminister Margot Wallström sade vid sitt framträdande i Karlstad nyligen, samtidigt som regeringen anser att kärnkraft i Sverige ska motarbetas.

Eller har vi fler än en regering...?

Göran Tistad

Det är svårt att förstå att kärnkraft i Iran kan vara en ljusglimt, som utrikesminister Margot Wallström sade vid sitt framträdande i Karlstad nyligen, samtidigt som regeringen anser att kärnkraft i Sverige ska motarbetas.

Eller har vi fler än en regering...?

Göran Tistad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.