2015-09-26 06:00

2015-09-26 06:00

Undringar om framtiden

EU:

Nu bråkar och dividerar EU hur man ska fördela 120 000 flyktingar. Nu är jag väldigt nyfiken på hur man ska fördela nästkommande 120 000 flyktingar, som står utanför gränsen och bankar på dörren. Ska det ta lika lång tid som med de första? Hur gör man då, när det åter står 120 000 flyktingar och vill ha asyl? Det ska bli spännande att se hur de kommer att agera. Vår sittande regering, verkar ha lösningar på alla problem, eller?

Oslo

Nu bråkar och dividerar EU hur man ska fördela 120 000 flyktingar. Nu är jag väldigt nyfiken på hur man ska fördela nästkommande 120 000 flyktingar, som står utanför gränsen och bankar på dörren. Ska det ta lika lång tid som med de första? Hur gör man då, när det åter står 120 000 flyktingar och vill ha asyl? Det ska bli spännande att se hur de kommer att agera. Vår sittande regering, verkar ha lösningar på alla problem, eller?

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.