2015-09-26 06:00

2015-09-26 06:00

SD-sympatisörer på nätet

SVERIGE:

Det är obegripligt att vanligt folk kan rösta på SD. Åkesson är vältalig men vet väljarna vad SD-are står för? Ta reda på vad SD-sympatisörerna tycker och tänker. genom att gå in på Avpixlat, Exponerat och Fria tider. Där ger SD sina väljare inspiration så att de gör inlägg och delar.

Dessa förstorar upp allt negativt som rör invandrare och förminskar eller väljer bort brott som begås av ”etniska svenskar”. De anonyma sympatisörerna finns också på Flashback, där man hotar och hatar. Om lille Aylan som drunknade skrev man till exempel att han inte borde ha existerat från första början, och att alla fattiga inte skulle vara så egoistiska och oansvariga att skaffa barn som de inte kan försörja; att några tusen dör i Medelhavet är verkligen inget problem; varför känna sympati; mänskliga rättigheter är bara trams. Och så vidare. En annan skriver: Skulle man vara riktigt krass är det bättre för Europa att de dör i havet än att de kommer hit. Lågintelligenta vildar från en stenålderskultur behöver vi inte här. Vem bryr sig? En död unge är ingen orsak att förstöra Europa med ociviliserade halvapor. Jag känner ingenting, kanske lutar åt mer glädje än sorg. Om det varit ett nordeuropeiskt barn eller djur hade det varit väldigt sorgligt så klart. Man är ju empatisk och så.

Till och med Breivik försvarar man och även nya terrordåd kan vara bra, då växer partiet. Inställningen är att övrig media ljuger och mörkar det som sker i samhället. Den som kan acceptera ett mångkulturellt samhälle är vänster. Det finns så mycket hat, att inte ens inom egna partiet kan man hålla sams.

Stå upp för demokrati och medmänsklighet

Det är obegripligt att vanligt folk kan rösta på SD. Åkesson är vältalig men vet väljarna vad SD-are står för? Ta reda på vad SD-sympatisörerna tycker och tänker. genom att gå in på Avpixlat, Exponerat och Fria tider. Där ger SD sina väljare inspiration så att de gör inlägg och delar.

Dessa förstorar upp allt negativt som rör invandrare och förminskar eller väljer bort brott som begås av ”etniska svenskar”. De anonyma sympatisörerna finns också på Flashback, där man hotar och hatar. Om lille Aylan som drunknade skrev man till exempel att han inte borde ha existerat från första början, och att alla fattiga inte skulle vara så egoistiska och oansvariga att skaffa barn som de inte kan försörja; att några tusen dör i Medelhavet är verkligen inget problem; varför känna sympati; mänskliga rättigheter är bara trams. Och så vidare. En annan skriver: Skulle man vara riktigt krass är det bättre för Europa att de dör i havet än att de kommer hit. Lågintelligenta vildar från en stenålderskultur behöver vi inte här. Vem bryr sig? En död unge är ingen orsak att förstöra Europa med ociviliserade halvapor. Jag känner ingenting, kanske lutar åt mer glädje än sorg. Om det varit ett nordeuropeiskt barn eller djur hade det varit väldigt sorgligt så klart. Man är ju empatisk och så.

Till och med Breivik försvarar man och även nya terrordåd kan vara bra, då växer partiet. Inställningen är att övrig media ljuger och mörkar det som sker i samhället. Den som kan acceptera ett mångkulturellt samhälle är vänster. Det finns så mycket hat, att inte ens inom egna partiet kan man hålla sams.

Stå upp för demokrati och medmänsklighet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.