2015-09-26 06:00

2015-09-26 06:00

Hur skilja på lingontuvor?

EKOLOGI:

Förlåt min okunskap, men vad är ekologiska lingon och var hittar man dem? Ekologiska morötter kan jag förstå och även blåbär eller hallon. Detta odlas ju och odlaren brukar sin jord ekologiskt. Men lingon odlas väl inte, de växer vilt i skogen, så hur vet man vilken lingontuva som är ekologisk och vilken som inte är det? Upplys mig någon!

Kerstin

Förlåt min okunskap, men vad är ekologiska lingon och var hittar man dem? Ekologiska morötter kan jag förstå och även blåbär eller hallon. Detta odlas ju och odlaren brukar sin jord ekologiskt. Men lingon odlas väl inte, de växer vilt i skogen, så hur vet man vilken lingontuva som är ekologisk och vilken som inte är det? Upplys mig någon!

Kerstin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.