2015-09-25 06:00

2015-09-25 06:00

P-hus öppet för besökare

KARLSTAD:

Svar till signaturen Kerstin (NWT 23/9):

Vad kul att du uppmärksammar den spännande utvecklingen på Bryggudden i centrala Karlstad! Våra tankar och idéer rymmer närmare 700 boenden, en stor livsmedelsbutik, förskola och plats för ännu fler kontor, butiker, restauranger och andra spännande verksamheter.

Vi tror även att det finns plats för ett parkeringshus – för både boende och tillresta besökare, naturligtvis. Det skulle bidra till ett mer levande centrum. Här för vi diskussioner med bland annat Karlstads kommun för att hitta en bra lösning.

Tomas Rhöse

Vd, Löfberg fastigheter

Svar till signaturen Kerstin (NWT 23/9):

Vad kul att du uppmärksammar den spännande utvecklingen på Bryggudden i centrala Karlstad! Våra tankar och idéer rymmer närmare 700 boenden, en stor livsmedelsbutik, förskola och plats för ännu fler kontor, butiker, restauranger och andra spännande verksamheter.

Vi tror även att det finns plats för ett parkeringshus – för både boende och tillresta besökare, naturligtvis. Det skulle bidra till ett mer levande centrum. Här för vi diskussioner med bland annat Karlstads kommun för att hitta en bra lösning.

Tomas Rhöse

Vd, Löfberg fastigheter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.