2015-09-24 06:00

2015-09-24 06:00

Saknar ett vindskydd

BUSSPENDLARE:

Vi är flera resenärer som åker från Stenhagsgatan i Karlstad mot Årjäng och Grums med flera orter. Den enda service vi fått är en papperskorg. På andra sidan Hagalundsvägen står en väntkur – för oss som stiger av... Det är mycket sällan någon som stiger på där.

Vi är flera som klagat till Värmlandstrafik men ingen har fått något vettigt svar. Finns det ett begränsat antal väderskydd borde väl de hållplatser där resenärer kliver på prioriteras?

Skärpning, Värmlandstrafik, innan fler besvikna bussresenärer blir bilförare!

Evert Nilsson

Vi är flera resenärer som åker från Stenhagsgatan i Karlstad mot Årjäng och Grums med flera orter. Den enda service vi fått är en papperskorg. På andra sidan Hagalundsvägen står en väntkur – för oss som stiger av... Det är mycket sällan någon som stiger på där.

Vi är flera som klagat till Värmlandstrafik men ingen har fått något vettigt svar. Finns det ett begränsat antal väderskydd borde väl de hållplatser där resenärer kliver på prioriteras?

Skärpning, Värmlandstrafik, innan fler besvikna bussresenärer blir bilförare!

Evert Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.