2015-09-24 06:00

2015-09-24 06:00

Pengarna räcker inte till

HELGTRAFIK:

Svar till Ronja Lindh (NWT 15/9):

Vårt uppdrag är att tillgodose arbets- och studiependling. Eftersom de allra flesta behöver ta sig till jobb och studier på vardagarna är det också då som vi har bäst trafikutbud. I dagsläget har vi inte ekonomi att ha den typ av trafik som du önskar under helgerna.

Sören Ohlsson

Värmlandstrafik

Svar till Ronja Lindh (NWT 15/9):

Vårt uppdrag är att tillgodose arbets- och studiependling. Eftersom de allra flesta behöver ta sig till jobb och studier på vardagarna är det också då som vi har bäst trafikutbud. I dagsläget har vi inte ekonomi att ha den typ av trafik som du önskar under helgerna.

Sören Ohlsson

Värmlandstrafik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.