2015-09-24 06:00

2015-09-24 06:00

Patienten i centrum

VÅRD:

Svar till signaturen Tack och adjö (NWT 15/9):

Arbetet med förbättrade patientflöden inom kvinnosjukvården innebär att vi löpande ser över våra arbetssätt och de kostnader som är knutna till dem. Våra medarbetare behöver finnas på sin arbetsplats när det finns arbetsuppgifter att utföra, när patienterna behöver oss.

Samtidigt är det viktigt att medarbetarna har en bra arbetsmiljö så att vi kan ge patienterna bästa tänkbara vård. Flextid kan därför arbetstagaren utnyttja i mån av möjlighet, när det fungerar med verksamheten, men inte annars.

Anna HesselMargareta Lood

Verksamhetschefer

Svar till signaturen Tack och adjö (NWT 15/9):

Arbetet med förbättrade patientflöden inom kvinnosjukvården innebär att vi löpande ser över våra arbetssätt och de kostnader som är knutna till dem. Våra medarbetare behöver finnas på sin arbetsplats när det finns arbetsuppgifter att utföra, när patienterna behöver oss.

Samtidigt är det viktigt att medarbetarna har en bra arbetsmiljö så att vi kan ge patienterna bästa tänkbara vård. Flextid kan därför arbetstagaren utnyttja i mån av möjlighet, när det fungerar med verksamheten, men inte annars.

Anna HesselMargareta Lood

Verksamhetschefer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.