2015-09-22 06:00

2015-09-22 06:00

Lumpet attfuskparkera

GRUMS:

Nyligen hade jag ett ärende till apoteket i Grums. När jag kom dit stod det två bilar på de enda handikapplatserna som finns vid ingången från Grönbersgatan. Men ingen av dem hade något parkeringstillstånd för handikappade!

Det finns få beteenden som är lumpnare än olovlig parkering på handikapplatser, anser jag! Finns det ingen som övervakar att sådana förbud efterlevs?

Handikappad på riktigt

Nyligen hade jag ett ärende till apoteket i Grums. När jag kom dit stod det två bilar på de enda handikapplatserna som finns vid ingången från Grönbersgatan. Men ingen av dem hade något parkeringstillstånd för handikappade!

Det finns få beteenden som är lumpnare än olovlig parkering på handikapplatser, anser jag! Finns det ingen som övervakar att sådana förbud efterlevs?

Handikappad på riktigt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.