2015-09-19 06:00

2015-09-19 06:00

Oskälig lön för bank-vd

LÖNER

Hur kan en vd för SEB plocka ut ca 40 läkarlöner i lön varje år? Detta är inte klokt! En läkare har en utbildning på ca 7 år med massor av studieskulder. Så kommer det då en kvinna för en av dom större bankerna ock plockar ut denna jättelön. Ändå är det är inte hon som gör jobbet, det är cirka 200 personer under henne. Samt att staten har räddat dom två gånger om.

Protestera mot detta, genom att lämna denna bank!

Björn

Hur kan en vd för SEB plocka ut ca 40 läkarlöner i lön varje år? Detta är inte klokt! En läkare har en utbildning på ca 7 år med massor av studieskulder. Så kommer det då en kvinna för en av dom större bankerna ock plockar ut denna jättelön. Ändå är det är inte hon som gör jobbet, det är cirka 200 personer under henne. Samt att staten har räddat dom två gånger om.

Protestera mot detta, genom att lämna denna bank!

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.