2015-09-16 06:00

2015-09-17 10:34

Köttfärsen var lockvara

KARLSTAD FORSHAGA: Slut i Coop-hyllan

Konsum Värmland

Besökte nyligen Coop Forum i Karlstad för att handla bland annat köttfärs, som de hade annonserat om. En vara som jag tog för givet skulle finnas i butiken denna lördagsmorgon. Men hyllan var tom! Och de kunde inte få fram mer. Vad är det då för vits med att ha en charkbutik bara någon mil från Bergvik, om de inte kan förse den största butiken med charkvaror?

Det börjar likna samma reklammodell som vissa vitvarukedjor ibland har använt sig av. En annons om lågt pris, ”begränsat parti”, det vill säga 2-3 stycken.

I likhet med mig fick nog även många andra kunder göra som jag i lördags - besöka Ica Maxi. Skärpning Konsum Värmland om ni ska ha kvar några stolta kunder.

Ulf Andersson

Besökte nyligen Coop Forum i Karlstad för att handla bland annat köttfärs, som de hade annonserat om. En vara som jag tog för givet skulle finnas i butiken denna lördagsmorgon. Men hyllan var tom! Och de kunde inte få fram mer. Vad är det då för vits med att ha en charkbutik bara någon mil från Bergvik, om de inte kan förse den största butiken med charkvaror?

Det börjar likna samma reklammodell som vissa vitvarukedjor ibland har använt sig av. En annons om lågt pris, ”begränsat parti”, det vill säga 2-3 stycken.

I likhet med mig fick nog även många andra kunder göra som jag i lördags - besöka Ica Maxi. Skärpning Konsum Värmland om ni ska ha kvar några stolta kunder.

Ulf Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.