2015-09-16 06:00

2015-09-16 10:59

Inte konstigt SD växer så det knakar

SVERIGE: Verkliga majoriteten har tröttnat

Svar till #Sverige kokar (NWT 16/9)

Att använda en stackars 3-årig pojkes tragiska död som propaganda för att skapa en euforisk empatiström hos folk, så att de ska köpa globalisseringsflummet och den för Sverige ekonomiskt självutplånande invandrings- och flyktingspolitiken, är inte bara skamligt utan otäckt. Det dör cirka 1 400 barn i världen varje minut. Ingen ägnar en tanke åt dessa småttingar.

Den majoritet som verkligen kokar i landet just nu, är trötta på att se att allting runtomkring som håller på att rasa Alla kommunala verksamheter blir sämre och kommuner som står upp till naveln i lånekarusellen för att varje dag ska gå någorlunda ihop.

Men media tar inte upp detta. De påstår att folk är arga på saker åsiktseliten bestämt och så arrangeras den ena manifestationen efter den andra. Men några tusen är inte någon majoritet. Majoriteten säger sin mening i demokratiska val. Och där ser verkligheten annorlunda ut, än i den mediabild som visas. .

Det blir missvisande när man ur SD:s skuggbudget rycker ut enskilda poster. #sverigekokar sprider desinformation, något som vänstersvängen i Sverige har som rutin men också gamla Sovjet var mästare på.

Sluta upp att traumatisera vårt folk och ta itu med de problem som faktiskt finns i kommunernas och statens finanser. Folk är förtvivlade över en socialdemokrati som tappat både sin trovärdighet och sina ideologiska värden. Välfärden är så naggad i kanten att folk inte får sina behov tillgodosedda längre. Och de andra partierna bara jamsar med.

Propagandan är genomskådad av de flesta. Därför växer SD så att det knakar i fogarna.

Hans Tommy Berg

 

Att använda en stackars 3-årig pojkes tragiska död som propaganda för att skapa en euforisk empatiström hos folk, så att de ska köpa globalisseringsflummet och den för Sverige ekonomiskt självutplånande invandrings- och flyktingspolitiken, är inte bara skamligt utan otäckt. Det dör cirka 1 400 barn i världen varje minut. Ingen ägnar en tanke åt dessa småttingar.

Den majoritet som verkligen kokar i landet just nu, är trötta på att se att allting runtomkring som håller på att rasa Alla kommunala verksamheter blir sämre och kommuner som står upp till naveln i lånekarusellen för att varje dag ska gå någorlunda ihop.

Men media tar inte upp detta. De påstår att folk är arga på saker åsiktseliten bestämt och så arrangeras den ena manifestationen efter den andra. Men några tusen är inte någon majoritet. Majoriteten säger sin mening i demokratiska val. Och där ser verkligheten annorlunda ut, än i den mediabild som visas. .

Det blir missvisande när man ur SD:s skuggbudget rycker ut enskilda poster. #sverigekokar sprider desinformation, något som vänstersvängen i Sverige har som rutin men också gamla Sovjet var mästare på.

Sluta upp att traumatisera vårt folk och ta itu med de problem som faktiskt finns i kommunernas och statens finanser. Folk är förtvivlade över en socialdemokrati som tappat både sin trovärdighet och sina ideologiska värden. Välfärden är så naggad i kanten att folk inte får sina behov tillgodosedda längre. Och de andra partierna bara jamsar med.

Propagandan är genomskådad av de flesta. Därför växer SD så att det knakar i fogarna.

Hans Tommy Berg

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.