2015-09-15 06:00

2015-09-15 06:00

Varför ingrep ingen tidigare?

TRAGEDI:

Angående de tre som hittades döda i en lägenhet i Hagfors nyligen:

Alla i omgivningen, inklusive socialen och polisen, såg hur det gick utför för dessa människor. Så vi är många som undrar varför ingen ingrep tidigare. Alla måste ju ha förstått att det skulle sluta illa.

Om man hade försökt att sära på de inblandade och skickat dem till separata behandlingshem kanske den här tragedin inte hade behövt inträffa. Jag är säker på att det har begåtts många fel i detta ärende och hoppas att det kommer att granskas och följas upp noga. Socialen tillät detta missbruk att pågå i åratal.

De tre döda var människor, inte enbart missbrukare.

Dags att öppna ögonen!

Angående de tre som hittades döda i en lägenhet i Hagfors nyligen:

Alla i omgivningen, inklusive socialen och polisen, såg hur det gick utför för dessa människor. Så vi är många som undrar varför ingen ingrep tidigare. Alla måste ju ha förstått att det skulle sluta illa.

Om man hade försökt att sära på de inblandade och skickat dem till separata behandlingshem kanske den här tragedin inte hade behövt inträffa. Jag är säker på att det har begåtts många fel i detta ärende och hoppas att det kommer att granskas och följas upp noga. Socialen tillät detta missbruk att pågå i åratal.

De tre döda var människor, inte enbart missbrukare.

Dags att öppna ögonen!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.