2015-09-15 06:00

2015-09-16 10:58

Systemet till Välsviken

ALKOHOL

Varför har det ännu inte blivit något Systembolag i Välsviken i Karlstad?

Mat och dryck går hand i hand och Välsviken som bara är ett stenkast från Kronoparken som faktiskt är Karlstads största stadsdel. Ska vi behöva åka hela vägen in till stan eller till Bergvik? Det är inte speciellt miljövänligt.

Skulle verkligen ett till Bolag leda till ökad försämrad folkhälsa och alkoholism? I sådana fall är tobaken som säljs värre i det avseendet och som dessutom säljs i stort sett överallt.

Ett Systembolag skulle dessutom skapa flera jobb!

Miljövänlig kock

 

Mat och dryck går hand i hand och Välsviken som bara är ett stenkast från Kronoparken som faktiskt är Karlstads största stadsdel. Ska vi behöva åka hela vägen in till stan eller till Bergvik? Det är inte speciellt miljövänligt.

Skulle verkligen ett till Bolag leda till ökad försämrad folkhälsa och alkoholism? I sådana fall är tobaken som säljs värre i det avseendet och som dessutom säljs i stort sett överallt.

Ett Systembolag skulle dessutom skapa flera jobb!

Miljövänlig kock

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.