2015-09-14 06:00

2015-09-14 06:00

Förbjud alla under 18 år

SEXSAJTER:

Angående alla sexuella övergrepp som sker på nätet: med dagens högteknologi måste det väl gå att spärra alla datorer, så att ingen som är under 18 år kan gå in och chatta på sexsajter och dylikt? Det är 18-årsgräns på så mycket annat, varför inte också på detta?

Upprörd

Angående alla sexuella övergrepp som sker på nätet: med dagens högteknologi måste det väl gå att spärra alla datorer, så att ingen som är under 18 år kan gå in och chatta på sexsajter och dylikt? Det är 18-årsgräns på så mycket annat, varför inte också på detta?

Upprörd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.