2015-09-14 06:00

2015-09-14 06:00

Enkel lösning med pappskiva

P-PROBLEM:

Ta lärdom av hur bra Arvika och många andra orter har löst problemet med parkeringsautomater genom att införa så kallade p-skivor i papp. M Man ställer bara in på det klockslag när man anländer, sedan står det på tavlorna hur lång tid man får parkera – men går man över den tiden riskerar man att få en p-bot. Enkelt värre! Något inte minst för Centralsjukhuset att tänka på.

Hans Wirgård

Arvika

Ta lärdom av hur bra Arvika och många andra orter har löst problemet med parkeringsautomater genom att införa så kallade p-skivor i papp. M Man ställer bara in på det klockslag när man anländer, sedan står det på tavlorna hur lång tid man får parkera – men går man över den tiden riskerar man att få en p-bot. Enkelt värre! Något inte minst för Centralsjukhuset att tänka på.

Hans Wirgård

Arvika

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.