2015-09-11 06:00

2015-09-11 06:00

Sluta med den flummiga reklamen!

KONSUM VÄRMLAND:

Fundering efter Therese Anderssons insändare i NWT 31/8:

Jag har läst din hyllning till Konsum Värmlands vd Tomas Sjölander och det arbete som han och styrelsen utför. Du säger också att ni försöker att överleva och komma tillbaka till där ni var en gång var.

När var det? Konsum Värmland har ju visat flera års negativa resultat, så det borde ju ha varit någon gång i bör jan av 2000-talet. Var du och ni inte stolta över verksamheten då, eller har det uppstått när verksamheten går dåligt? Ni säger ju att ni är stoltare än någonsin! Några tidigare insändare har förändrat ert budskap till stolligare än någonsin och jag är beredd att hålla med dem i denna formulering.

Du skriver även att löneutvecklingen i styrelsen var negativ med 21,6 procent det senaste året. Hur går detta ihop? Har inte styrelsen ett fast arvode beslutat av stämman? Har inte vd Tomas Sjölander fått en lönehöjning med 25 procent, eller räknar du in förre vd:n Steve Fredrikssons lön i detta? Ser fram mot en redovisning av dig!

Du ber också om att Konsum ska få en chans att fortsätta verka. Det är upp till er själva, men då bör ni satsa på lägre priser i stället för meningslös reklam. Det är varorna i butiken som ger pengar, inte flummig och dyr tv- och radioreklam!

Än så länge medlem

Fundering efter Therese Anderssons insändare i NWT 31/8:

Jag har läst din hyllning till Konsum Värmlands vd Tomas Sjölander och det arbete som han och styrelsen utför. Du säger också att ni försöker att överleva och komma tillbaka till där ni var en gång var.

När var det? Konsum Värmland har ju visat flera års negativa resultat, så det borde ju ha varit någon gång i bör jan av 2000-talet. Var du och ni inte stolta över verksamheten då, eller har det uppstått när verksamheten går dåligt? Ni säger ju att ni är stoltare än någonsin! Några tidigare insändare har förändrat ert budskap till stolligare än någonsin och jag är beredd att hålla med dem i denna formulering.

Du skriver även att löneutvecklingen i styrelsen var negativ med 21,6 procent det senaste året. Hur går detta ihop? Har inte styrelsen ett fast arvode beslutat av stämman? Har inte vd Tomas Sjölander fått en lönehöjning med 25 procent, eller räknar du in förre vd:n Steve Fredrikssons lön i detta? Ser fram mot en redovisning av dig!

Du ber också om att Konsum ska få en chans att fortsätta verka. Det är upp till er själva, men då bör ni satsa på lägre priser i stället för meningslös reklam. Det är varorna i butiken som ger pengar, inte flummig och dyr tv- och radioreklam!

Än så länge medlem

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.