2015-09-11 06:00

2015-09-11 06:00

Regeringen bör be om regeringsförslag

FÖRSTÅR INGENTING.:

157 miljarder kronor har regeringen avsatt till migranter. Det är bland annat mina surt förvärvade skattepengar. Jag har jobbat som sjuksköterska hela mitt liv, är nu 65 år och får 13 000 kronor netto i pension. Vad ska våra folkvalda göra åt oss, när får Sverige ta plats och när tänker regeringen fråga hur vi vill att Sverige ska regeras?

Någon på radion sa att barntandvården för svenska friska barns tänder kommer att få stå tillbaka för att alla ensamkommande ungdomar har dåligt tandstatus och deras behandlings kommer kosta över 100 000 kronor styck, så pengarna räcker inte till för de svenska barnen. För dem är det bara avsatt 1 000 kronor per barn.

Jag förstår ingenting. Vad ska det bli av Sverige i framtiden? Vad säger politikerna som handskas med mina pengar, utan att jag har någon talan för hur de ska förvalta dem. För så som det är nu är inte bra.

Malin

157 miljarder kronor har regeringen avsatt till migranter. Det är bland annat mina surt förvärvade skattepengar. Jag har jobbat som sjuksköterska hela mitt liv, är nu 65 år och får 13 000 kronor netto i pension. Vad ska våra folkvalda göra åt oss, när får Sverige ta plats och när tänker regeringen fråga hur vi vill att Sverige ska regeras?

Någon på radion sa att barntandvården för svenska friska barns tänder kommer att få stå tillbaka för att alla ensamkommande ungdomar har dåligt tandstatus och deras behandlings kommer kosta över 100 000 kronor styck, så pengarna räcker inte till för de svenska barnen. För dem är det bara avsatt 1 000 kronor per barn.

Jag förstår ingenting. Vad ska det bli av Sverige i framtiden? Vad säger politikerna som handskas med mina pengar, utan att jag har någon talan för hur de ska förvalta dem. För så som det är nu är inte bra.

Malin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.