2015-09-11 06:00

2015-09-11 06:00

Dygnet består av 24 timmar...

TIDSDISPOSITION:

Svar till signaturen Sur elev (NWT 9/9):

Det spelar väl ingen roll om man går upp senare, för dygnet har ju ändå bara 24 timmar. Om man går upp senare så måste man ju gå i skolan längre, för man kan ju inte ha kortare skoldag, och då får man ju inte lika mycket tid till att göra läxor – och måste gå och lägga sig senare. Det tjänar man ju inget på.

Gå och lägg dig i god tid i stället, så är du utsövd på morgonen och kan vara vaken på mattelektionerna, så att du förstår denna ekvation!

En femteklassare

Svar till signaturen Sur elev (NWT 9/9):

Det spelar väl ingen roll om man går upp senare, för dygnet har ju ändå bara 24 timmar. Om man går upp senare så måste man ju gå i skolan längre, för man kan ju inte ha kortare skoldag, och då får man ju inte lika mycket tid till att göra läxor – och måste gå och lägga sig senare. Det tjänar man ju inget på.

Gå och lägg dig i god tid i stället, så är du utsövd på morgonen och kan vara vaken på mattelektionerna, så att du förstår denna ekvation!

En femteklassare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.