2015-09-09 06:00

2015-09-09 06:00

Satsa mer på laktosfri mjölk

SKOLMATSALAR.:

Jag tycker att det ska vara mer laktosfri mjölk i skolan, det är nyttigare och det finns ganska många som inte tål vanlig mjölk. I den mjölken finns det också vitaminer som är bra för barnen. Genom att köpa laktosfri mjölk så sparar man på vanlig och det är bra för naturen.

Jag kommer inte på något argument mot laktosfri mjölk.

Irriterad gymnasieelev

Jag tycker att det ska vara mer laktosfri mjölk i skolan, det är nyttigare och det finns ganska många som inte tål vanlig mjölk. I den mjölken finns det också vitaminer som är bra för barnen. Genom att köpa laktosfri mjölk så sparar man på vanlig och det är bra för naturen.

Jag kommer inte på något argument mot laktosfri mjölk.

Irriterad gymnasieelev

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.