2015-09-09 06:00

2015-09-09 06:00

Ifrågasatt asfaltering

HAMMARÖ:

Du/ni som beslutar om vägunderhållet i Hammarö Kommun. Ni har varit duktiga på att förbättra en del vägavsnitt lite här o där i kommunen. Ni har för en tid sedan varit lika duktiga och lagt ny asfalt hela Kvarnvägen från Lövnäsleden och fram till i stort sett Serviceförvaltningens grindar. Den korta sträckan måste väl ändå vara den minst trafikerade i hela kommunen. När ska ni vara lika duktiga och lägga ny asfalt Karlstadsvägen mellan Hammaröleden och vägen till Jakobsbergsbron? Där är groparna så djupa att man ser bärlagret. Den måste väl vara mer belastad med fordon per dygn än Kvarnvägen. Så här har det sett ut i flera år nu på Karlstadsvägen.

Bilisten

Du/ni som beslutar om vägunderhållet i Hammarö Kommun. Ni har varit duktiga på att förbättra en del vägavsnitt lite här o där i kommunen. Ni har för en tid sedan varit lika duktiga och lagt ny asfalt hela Kvarnvägen från Lövnäsleden och fram till i stort sett Serviceförvaltningens grindar. Den korta sträckan måste väl ändå vara den minst trafikerade i hela kommunen. När ska ni vara lika duktiga och lägga ny asfalt Karlstadsvägen mellan Hammaröleden och vägen till Jakobsbergsbron? Där är groparna så djupa att man ser bärlagret. Den måste väl vara mer belastad med fordon per dygn än Kvarnvägen. Så här har det sett ut i flera år nu på Karlstadsvägen.

Bilisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.