2015-09-08 06:00

2015-09-08 06:00

När du inte är nöjd...

PSYKIATRI:

Svar till signaturen Förbannad, trött och ledsen (NWT 31/8):

Om du inte är nöjd med det stöd som du eller en närstående får inom psykiatrin, ska du i första hand kontakta aktuell mottagning eller avdelning. Du kan också höra av dig till mig via landstingets växel.

Anna-Karin Törnqvist

Verksamhetschef

Svar till signaturen Förbannad, trött och ledsen (NWT 31/8):

Om du inte är nöjd med det stöd som du eller en närstående får inom psykiatrin, ska du i första hand kontakta aktuell mottagning eller avdelning. Du kan också höra av dig till mig via landstingets växel.

Anna-Karin Törnqvist

Verksamhetschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.