2015-09-01 06:00

2015-09-01 06:00

Svårt för handikappad hitta P-plats

KARLSTAD: Allt för många okynnesparkerar

Parkering

Vi har några sommarkvällar tagits oss nöjet att åka ner till stan, men finner det nästintill omöjligt att parkera vårt fordon på parkeringsplats för handikappade. Nonchalansen är total vad gäller dessa platser och allt ifrån korta okynnesparkeringar till långtidsparkering förekommer av fordon som saknar tillstånd. Många skyller på att de inte kan läsa och förstå skylten. Men vad kan då behövas för att förtydliga dessa platser?

Enligt en taxichaufför så har polisen gjort en överenskommelse som ger dom rätt att stå på dessa platser om dom flyttar på sig när bil kommer. Kan det stämma? Heller inget som vi upplevde på lördagskvällen.

Lathet är inget handikapp

Vi har några sommarkvällar tagits oss nöjet att åka ner till stan, men finner det nästintill omöjligt att parkera vårt fordon på parkeringsplats för handikappade. Nonchalansen är total vad gäller dessa platser och allt ifrån korta okynnesparkeringar till långtidsparkering förekommer av fordon som saknar tillstånd. Många skyller på att de inte kan läsa och förstå skylten. Men vad kan då behövas för att förtydliga dessa platser?

Enligt en taxichaufför så har polisen gjort en överenskommelse som ger dom rätt att stå på dessa platser om dom flyttar på sig när bil kommer. Kan det stämma? Heller inget som vi upplevde på lördagskvällen.

Lathet är inget handikapp

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.